Rillow - Zelf verkopen of met Rillow


Wat zijn onze mogelijkheden?

Met Rillow kun je ervoor kiezen om samen Rillow je woning te verkopen of Rillow de gehele verkoop te laten uitvoeren.


Zelf je woning verkopen

Wil je zelf je woning verkopen, maar wel ondersteuning van de Rillow makelaars? Dat kan! We bieden twee pakketten aan met elk verschillende diensten inbegrepen. Door zelf mee te helpen bij de verkoop van je woning bespaar je namelijk duizenden euro's.

Laat het aan Rillow over

Woon je in de omgeving van Groningen / Noord-Drenthe? Dan nemen we graag de gehele verkoop voor je uit handen. Van het eerste gesprek tot aan de sleuteloverdracht.


De kracht van RillowDe kracht van Rillow is het samenwerken met alle partijen. We werken nauw samen met u om uw woning zo goed mogelijk te presenteren en voordat wij de woning online plaatsen, kunt u zelf alles controleren en zelfs aanpassen zoals u dat wilt. Eenmaal uw woning online geplaatst, wachten wij zoals de meeste makelaars niet af tot wij benaderd worden door potentiële kopers. Wij sturen uw woning direct door naar alle aankoopmakelaars bij u in de buurt. Deze aankoopmakelaars zijn actief opzoek naar woningen voor hun klanten en daarom zullen zij zich direct aanmelden voor een bezichtiging.

Gratis waarderapport