De snelste weg om je huis te verkopen

Laat het aan Rillow over

Onze makelaars staan klaar om jouw woning met succes te verkopen. Dankzij onze unieke aanpak zorgen wij ervoor dat je woning perfect onder de aandacht komt. 

Compleet met professionele foto’s en plattegronden

Krijg extra aandacht dankzij een advertentie op Funda

Van a tot y regelt Rillow, de bezichtigingen doe je zelf

Je woning snel verkocht

De makelaars van Rillow staan klaar om samen met jou je woning zo snel en goed mogelijk te verkopen. Samen zullen we een verkoopplan maken en de waarde van je woning bepalen. Rillow regelt alle voor je van het plaatsen van je woning op Funda tot het ondertekenen van de koopaktes. Alleen de bezichtigingen doe je zelf.

Waarom is Rillow zo goedkoop?

Wij vinden dat wij niet goedkoop zijn, maar een realistische prijs rekenen voor onze werkzaamheden. Een gemiddelde makelaar rekent per verkoop gemiddeld tussen € 3.000 en € 4.500 euro aan courtage kosten. Met Rillow bespaar je dus enorm!

Waarom doe ik zelf de bezichtigingen?

U doet zelf de bezichtigingen omdat u zelf alles over uw woning weet en hier ook alles over kunt vertellen. Wat maakt het zo’n fijn huis? Juist, een makelaar weet hier geen antwoord op. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat uzelf de bezichtigingen het beste kunt doen. We plannen vooraf samen twee dagdelen voor bezichtigingen. Potentiële kopers kunnen zich via Rillow aanmelden en krijgen een tijdsblok mee om uw woning te bezichtigen. Zo weet u wie, wanneer komt en zorgen wij ervoor dat uw woning niet volloopt met kijkers.

De kracht van Rillow

De kracht van Rillow is het samenwerken met alle partijen. We werken nauw samen met u om uw woning zo goed mogelijk te presenteren en voordat wij de woning online plaatsen, kunt u zelf alles controleren en zelfs aanpassen zoals u dat wilt.

Eenmaal uw woning online geplaatst, wachten wij zoals de meeste makelaars niet af tot wij benaderd worden door potentiële kopers. Wij sturen uw woning direct door naar alle aankoopmakelaars bij u in de buurt. Deze aankoopmakelaars zijn actief opzoek naar woningen voor hun klanten en daarom zullen zij zich direct aanmelden voor een bezichtiging.

€ 350

Basic

 • Funda vermelding JA
 • Inmeten woning JA
 • Plattegronden JA
€ 575

Little help

 • Funda vermelding JA
 • Inmeten woning JA
 • Plattegronden JA
 • Koopakte JA
 • Onderhandelingen JA
 • Professionele foto's JA

Een vrijblijvende offerte!

Neem contact met ons op

  Compare

  Enter your keyword