Rillow - Dé verkoopmakelaar


Hoe gaan we te werk?

Van het eerste contact tot de sleuteloverdracht in Het Hogeland


Je woning verkopen: zelf of samen met onze makelaars

Of je er nu voor kiest om zelf je woning te verkopen of het volledig door Rillow uit handen te geven; we werken altijd samen. Want met samenwerken bereiken we het beste resultaat.

Een duidelijk
stappenplan1

Het eerste contact

Nadat je contact met ons hebt opgenomen, plannen we een afspraak in. We komen graag bij je langs om de woning te bekijken en kennis te maken.


2

Advies

Nadat we bij je langs zijn geweest, brengen wij een advies uit over onze plan-van-aanpak en verkoopprijs. Als wij je woning mogen verkopen, dan gaan we definitief voor je aan de slag.


3

Start presentatie

We plannen samen een afspraak in voor de fotograaf en het 3d laserscannen van de woning. Vervolgens maken we de presentatie klaar, schrijven we de teksten en plattegronden. We sturen alles eerst naar je op ter controle; je mag alles naar wens aanpassen.


4

Start verkoop

Als de presentatie optimaal is, zullen wij je woning online op Funda, Huislijn, Pararius en onze eigen website plaatsen. Tevens delen wij op voorhand de woning met makelaars in de regio. Deze makelaars zijn voor klanten op zoek naar een woning en zullen zich daarom snel aanmelden voor een bezichtiging.


5

Bezichtigingen

Doen wij de bezichtigingen? Dan plannen wij deze in en voeren wij deze uit. Wil je zelf de bezichtigingen doen? Dan plannen we eerst dagdelen samen in en ontvang je van ons een lijst met kijkers. Zo weet je wie, wanneer komt kijken.


6

Onderhandelingen

Hebben we een bod binnen? Dan leggen we alle details voor en kunnen we samen een strategie bepalen om het onderste uit de kan te halen voor het beste bod.


7

Overeenkomst

Als het beste bod is geaccepteerd, dan maken wij de koopovereenkomst op. We komen vervolgens langs om deze met de kopers gezamenlijk te ondertekenen. Na het vervallen van de bedenktijd zorgen wij er eveneens voor dat alle stukken naar de notaris gestuurd worden. We blijven je helpen tot de daadwerkelijke sleuteloverdracht.

De kracht van RillowDe kracht van Rillow is het samenwerken met alle partijen. We werken nauw samen met u om uw woning zo goed mogelijk te presenteren en voordat wij de woning online plaatsen, kunt u zelf alles controleren en zelfs aanpassen zoals u dat wilt. Eenmaal uw woning online geplaatst, wachten wij zoals de meeste makelaars niet af tot wij benaderd worden door potentiële kopers. Wij sturen uw woning direct door naar alle aankoopmakelaars bij u in de buurt. Deze aankoopmakelaars zijn actief opzoek naar woningen voor hun klanten en daarom zullen zij zich direct aanmelden voor een bezichtiging.

Bespaar op de kosten!

Rillow rekent geen courtage, maar een vast bedrag voor onze diensten. De meeste makelaars rekenen een percentage van de koopsom van de woning (courtage). Gemiddeld rekent een makelaar 1,5% van de koopsom + opstartkosten Gemiddeld rekent een makelaar tussen € 3000,00 en € 5000,00 voor zijn diensten. Bij ons dus niet!


Rillow rekent vaste bedragen voor onze diensten, waarvan je vooraf € 400,00 euro betaalt en de rest betaal je achteraf wanneer je woning verkocht is. Kies je voor ons Full-Service pakket? Dan betaal je vooraf € 400,00 en achteraf bij verkoop van je woning € 2350,00.

Klaar om het gesprek aan te gaan?

Neem gerust contact met ons op en we komen graag bij je langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.
Gratis waarderapport