Hoe werkt Rillow?.

Je kunt je woning zelf verkopen, maar ook samen met de Rillow makelaars

Waarom is Rillow gratis?

Je huis verkopen via Rillow is gratis. Het is mogelijk om pakketten bij te bestellen om de verkoop een extra boost te geven.
Als je start via Rillow, kan het zijn dan een van onze partners contact met je opneemt. Bijvoorbeeld een Hypotheekadviseur die je kan begeleiden bij het aanvragen van een hypotheek van je nieuwe huis. Ook wordt je automatisch aangemeld voor onze nieuwsbrief. Onze partners adverteren in deze nieuwsbrieven en dit is onze belangrijkste inkomstenbron. Hierdoor is je huis verkopen via Rillow voor jou gratis.

Waarom kies je voor Rillow?

Rillow heeft het grootste netwerk van aankoopmakelaars in heel Nederland. Nadat jij je huis te koop zet, nemen wij direct contact op met alle aankoopmakelaars bij jou in de regio. Zo ben je ervan verzekerd dat je huis snel wordt verkocht door experts die de beste prijs weten te bieden voor jou woning. De klanten van de aankoopmakelaars willen uiteraard zo snel mogelijk een nieuwe woning vinden!

Rillow verkoop pakketten

Wil je de verkoop een extra boost geven? Dat kan met een van onze pakketten. Je hoeft ze niet te bestellen, maar met een pakket krijg je hulp van onze makelaars met jaren ervaring.

612

HUIZEN VERKOCHT

1

#1 IN NEDERLAND

134

AANKOOPMAKELAARS

51

ERKENDE HYPOTHEEKADVISEURS

STUUR ONS EEN BERICHTJE

HEB JE NOG VRAGEN?

    Compare

    Enter your keyword