Over ons


Onze makelaars staan klaar om jouw woning met succes te verkopen. Dankzij onze unieke aanpak zorgen wij ervoor dat je woning perfect onder de aandacht komt.


Je woning verkopen: zelf of samen met onze makelaars

Met Rillow kun je ervoor kiezen om zelf mee te helpen bij de verkoop van je woning. Hierdoor bespaar je ons tijd én bespaar jij geld! Of je er nu voor kiest om zelf je woning te verkopen of dit door onze makelaars te laten doen, wij helpen je altijd voor het beste resultaat.

Dé meest flexible
makelaarLandelijke makelaar

Rillow makelaardij is een landelijk opererend makelaarskantoor. Wij ondersteunen door heel Nederland woningeigenaren bij de verkoop van hun woning. Tegen onze scherpe tarieven en uitstekend contact en kennis van de markt zijn wij in staat woning goed te verkopen. Anders dan 'internetmakelaars' helpen wij iedereen bij een succesvolle verkoop tegen eerlijke heldere tarieven.


Professionele fotograaf

Wij hebben een landelijk dekkend netwerk aan professionele fotograven. Zo zorgen wij ervoor dat de presentatie van uw woning perfect is.


Hypotheekadvies Groningen

In de provincie Groningen bieden we ook hypotheken en verzekeringen. Omdat we deze diensten niet online willen doen, bieden wij deze enklel in de provincie Groningen aan.


Bezichtigingen

Wil je graag dat onze makelaars de bezichtigingen voor je doen? Dat kan! Kijk op onze Tarieven pagina voor ons werkgebied voor bezichtigingen.


 

De kracht van RillowDe kracht van Rillow is het samenwerken met alle partijen. We werken nauw samen met u om uw woning zo goed mogelijk te presenteren en voordat wij de woning online plaatsen, kunt u zelf alles controleren en zelfs aanpassen zoals u dat wilt. Eenmaal uw woning online geplaatst, wachten wij zoals de meeste makelaars niet af tot wij benaderd worden door potentiële kopers. Wij sturen uw woning direct door naar alle aankoopmakelaars bij u in de buurt. Deze aankoopmakelaars zijn actief opzoek naar woningen voor hun klanten en daarom zullen zij zich direct aanmelden voor een bezichtiging.

Gratis waarderapport